Call Now
Oferta: info@fierdirect.ro

Preturi Fier Beton BST500C

Fierul beton B500C este clasificat si ca BST500 c și este disponibil în bare de 12 m sau 6m. Acesta este un material esențial pentru consolidarea structurilor de rezistență în construcțiile civile și industriale.

IAF Logoiso
Deținem acreditarea ISO 9001:2015 de la Forumul Internațional de Acreditare(IAF), Iso45001:2018 si ISO14001:2015 ceea ce garantează că veți primi beton de cea mai înaltă calitate de la noi.

ClasaTipPRET Fier Beton
Otelul Fier beton BST500C Φ8 mm Otel Bara Pret de la: 3.2 RON /KG
Otelul Fier beton BST500C Φ10 mm Otel Bara Pret de la: 3.2 RON /KG
Otelul Fier beton BST500C Φ12 mmOtel Bara Pret de la: 3.2 RON /KG
Otelul Fier beton BST500C Φ14 mmOtel Bara Pret de la: 3.2 RON /KG
Otelul Fier beton BST500C Φ16 mmOtel Bara Pret de la: 3.3 RON /KG
Otelul Fier beton BST500C Φ18 mmOtel Bara Pret de la: 3.3 RON /KG
Plasa de buzauPlasa sudata contact
Sarma de Legat Fier Beton Φ1,18 - 1,2 mm /kg de la 9 Ron/kg
Alte produse(cuie,distantier ,etc) contact contact


Pentru comenzi și informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la info@fierdirect.ro.

Acordăm reduceri de preț fier beton pentru cantități mari.

Oferim consultanță specializată gratuită pentru fiecare produs.

Dispunem de stocuri ample de marfă.

Oferte personalizate pentru fiecare client.

Asigurăm transport în toată țara.

Oțelul beton clasificat ca BST 500 S și livrat în bare de 12 m sau 6m, este un material esențial pentru consolidarea structurilor de rezistență în construcțiile civile și industriale. Disponibil prin intermediul FierDirect.ro, pentru comenzi și informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați.
pret fier beton , fier beton ,otel beton ,plase sudate , #fier beton bucuresti

Descoperiți cele mai bune oferte la fier beton BST500C în ilfov. Oferim reduceri pentru comenzi în cantități mari și transport în toată țara.
Unul dintre avantajele Fierului Beton BST500C este versatilitatea sa. Poate fi utilizat într-o gamă largă de aplicații, în funcție de specificațiile și cerințele structurii de rezistență pe care dorești să o consolidezi. Indiferent de dimensiunea necesară, FierDirect.ro oferă o gamă variată de diametre: Φ8 mm, Φ10 mm, Φ12 mm, Φ14 mm, Φ16 mm și Φ18 mm.

De asemenea, FierDirect.ro oferă și alte produse complementare necesare în construcții, precum plase sudate sau sârme de legat Fier Beton. Prețul acestora variază în funcție de specificații, iar pentru detalii suplimentare vă rugăm să ne contactați.

Nu doar calitatea produselor noastre este remarcabilă, ci și serviciile pe care le oferim. Acordăm reduceri de preț pentru comenzi în cantități mari, iar transportul este asigurat în toată țara, inclusiv în Ilfov.

Implicarea noastră în această industrie ne-a câștigat încrederea clienților noștri, iar feedback-ul lor pozitiv ne stimulează să continuăm să oferim cele mai bune produse și servicii de pe piață.